ישנם סוגים שונים של מאכלים שאנשים אוהבים, החל מאוכל אסייתי הכולל סושי, מוקפצים ומגוון כיסונים הנעשים בשיטה מיוחדת ועד אוכל איטלקי הכולל פסטות, פיצות, רביולי ומנות נוספות הכוללת בצק והרבה מאוד רוטב מוקרם סביבו. סוג האוכל שאנשים רבים מעדיפים, וגם הפך להיות אירוע של ממש, הוא בשר. בשר הוא פתרון נהדר לארוחות משפחתיות גדולות וקטנות, ניתן להכין אותו במגוון דרכים יצירתיות כמו בישול ארוך על הגז, בישול בתנור למשך חצי יום וכמובן על הגריל בחצר הבית.
המאכל הלאומי
על האש הפך להיות אירוע לכל דבר בקרב כולם, במיוחד ביום העצמאות שצריך להיקרא "יום המנגל הלאומי". מכיוון שכל עם ישראל בחופש ביום העצמאות ומזג האוויר נעים ונוח במיוחד, כולם מנצלים את היום הזה כדי לערוך על האש משפחתי ומושקע או עם חברים. באמצעות המנגל עליו צולים את הבשר, ניתן להכין מגוון סוגי בשרים טעימים וגם ירקות ודגים לצמחוניים שביננו.
על האש באירועים
מכיוון שעל האש הוא כמו אירוע, מיוחד ומגבש, מומלץ להוסיף אותו גם לאירועים קטנים שעורכים למשפחה או לחברים. הטעם של הבשר שעבר צלייה איטית על אש חשופה נותן לו טעם נהדר, שכולם נהנים ממנו ולא יכולים לוותר על הטעם החרוך עם העסיסיות הממכרת.
ניתן לערוך סוגים שונים של על האש לאירועים קטנים, בעזרת חברת קייטרינג לאירועים מקצועית המתמחה בצלייה והכנת בשרים באופן מיוחד ואיכותי. ניתן להשכיר דוכני מזון מגוונים המציעים סוגים שונים של בשרים טעימים ונימוחים כמו אסאדו, סוגי סטייקים שונים, שיפודי פרגית או חלקי עוף בשיטת צלייה ייחודית ועוד.
חגיגת בשרים עם דוכני מזון
דוכני מזון הפכו להיות חלק בלתי נפרד מאירועים שונים. הודות למגוון הרחב שניתן להזמין בכל דוכן אוכל, כל אחד יכול לבחור את דוכן המזון האהוב עליו וליהנות מאוכל טעים ואיכותי. היתרון של דוכני מזון הוא המגוון העשיר שכל האורחים יכולים ליהנות ממנו, החל מדוכן סלטים מרעננים וצבעוניים ועד דוכן סושי טעים שאף אחד לא מדלג עליו.
בנוסף לדוכנים האלו, מומלץ להוסיף דוכן ייחודי של בשרים הכולל צליית סוגי בשרים שונים לעיני האורחים. צליית בשר היא אמנות, לכן אופן הצלייה היא כמו הצגה בפני האורחים. הנחת הנתח על המנגל עם האש החשופה, טיפול בנתח במקצועיות וחיתוך הבשר באופן מיוחד מעניק לאורחים חוויה נוספת יחד עם טעם איכותי של בשר משובח.
דוכני על האש עם מגוון בשרים
דוכני המזון שמציעים על האש לאירועים קטנים להנאת האורחים יכולים להיות מורכבים מסוגים שונים של בשרים. ניתן לבחור את נתח האסאדו הפופולרי, שנצלה בשיטה דרום אמריקאית כך שהבשר נשאר עבה ועסיסי במיוחד. בנוסף, האורחים יוכלו ליהנות מפיתות קטנות ממולאות בשר טחון והרבה שומן, כך שלאחר צלייה על המנגל הן קריספיות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים.
שתפו אותנו: